Vacature - BBedrijfsleider bij winkel- en horecazaak Kas van Kaat

Meer informatie

Regiomanager dagbesteding

Ingrid van Male

06-12219441

De Kas van Kaat, een hotspot in Zwolle, is onderdeel van Buitengoed Herfte waar uitsluitende duurzame ondernemingen zijn gevestigd. In onze winkel, de bakkerij, het lunchcafé, de keuken, het atelier en de kwekerij wordt voornamelijk gewerkt met biologische producten. De groenten die van eigen land komen worden zoveel mogelijk verwerkt in eigen keuken, en verkocht in de winkel. We zijn een dagbestedingslocatie van de Omega Groep en bieden leer- en werkplekken aan mensen die door hun beperking een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Het enthousiasme van de medewerkers, de eerlijke producten en de huiselijke sfeer maken dat steeds meer gasten de weg naar Kaat vinden.

Inmiddels zijn we zover dat er behoefte is aan een bedrijfsleider, die het totaal van de Kas van Kaat weet te managen en verdere groei kan genereren.

We zoeken dus een:

ENTHOUSIASTE EN ERVAREN BEDRIJFSLEIDER KAS VAN KAAT

VOOR 36 UUR PER WEEK.

FUNCTIEPROFIEL

Je geeft leiding aan de verschillende teams en weet een éénheid te smeden. Ten aanzien van de cliëntmedewerkers werk je nauw samen met de beide zorgcoördinatoren.

Je weet het team te motiveren, stimuleert de persoonlijke ontwikkeling en corrigeert daar waar nodig. Daarnaast lever je een bijdrage aan de verbetering van werkprocessen vanuit je vakmanschap, op het gebied van met name keuken en horeca. Het betrekken van het team is hierin erg belangrijk, ook zij hebben ideeën en wensen.

De totale bedrijfsvoering heeft zeer hoge prioriteit binnen jouw werkzaamheden. Je bent eindverantwoordelijk voor het inkoopbeleid, maakt prijsafspraken met leveranciers en creëert kansen die de kwaliteit en omzet verhogen.

Je wordt ook naar buiten toe het gezicht van de Kas van Kaat. Het samen met de collega’s opbouwen van een netwerk en daarmee het realiseren van nieuwe en terugkerende gasten/partijen is hierin essentieel.

Samen met de eventmanager, de horeca en de keuken draag je zorg voor de voorbereidingen en uitvoering van de partijen en evenementen. Een door jou opgestelde jaaragenda van activiteiten laat zien dat de Kas van Kaat bruist en vele doelgroepen aan zich weet te binden.

De leer- en werkplekken voor de cliëntmedewerkers zijn verbonden aan het succes van de kas van Kaat. Dit stimuleer en faciliteer jij zodanig dat het volop op ontwikkelingsmogelijkheden voor de cliëntmedewerkers biedt.

In overeenstemming met de regiomanager dagbesteding voer je delen van het personeelsbeleid uit.

WAT NEEM JE MEE:

 • HBO-werk en denkniveau, bij voorkeur Hogere Hotelschool;
 • Leiderschap ook in meer complexere situaties;
 • Ruime leidinggevende ervaring op het gebied van bedrijfsvoering in een bedrijf met verschillende afdelingen;
 • Beschikbaarheid overdag en bij partijen/events ’s avonds, op zaterdagen en feestdagen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Affiniteit met de groep cliëntmedewerkers;
 • Passie en gedrevenheid om als teamplayer met de collega’s de gast- en klantbeleving te optimaliseren.

WAT BIEDEN WIJ JOU:

 • Een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Alle ruimte de Kas van Kaat met het hele team van medewerkers en cliëntmedewerkers tot een nog groter succes te maken op alle fronten;
 • CAO Gehandicapten – zorg met aanvullende reiskostenregeling;
 • Een salaris conform de CAO Gehandicapten – zorg in functiegroep 50/55.

VRAGEN?
Wil je meer weten over de organisatie en/of functie neem dan gerust contact op met Ingrid van Male regiomanager dagbesteding. Zij is bereikbaar op 06-12219441.

ONTMOETEN
Herken jij jezelf en ben jij de juiste man/vrouw op de juiste plek binnen de Kas van Kaat, stuur dan voor 17 augustus een korte motivatie en je cv naar vacature@omegagroep.nl.

Op 21 en 23 september a.s. zijn de sollicitatiegesprekken gepland.

Ter info:

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Een assessment kan onderdeel van zijn de sollicitatieprocedure, hierover word je tijdig geïnformeerd.
 • Er zal een referentiecheck gedaan worden bij de door jouw opgegeven (ex-)werkgever.
 • Voor het verwerken van persoonsgegevens volgen wij de AVG-richtlijnen. Zie ook ons privacyreglement en gedragscode.