Vacature - Ambulant Gezinsbegeleider Jeugd Noord-Veluwe 24-36 uur

Meer informatie

Barbara Velthoven

Clustermanager

06 82 04 46 28

of

Joyce Westemeijer

06 26 99 93 65

Hé Ambulant Gezinsbegeleider! Omega Groep groeit, om deze reden zijn we voor de regio Noord-Veluwe op zoek naar een Ambulant Gezinsbegeleider Jeugd voor 24-36 uur per week. Als Ambulant Gezinsbegeleider werk je vanuit onze visie: een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van de cliënt, door betekenisvolle ontmoetingen.

Ben jij de SKJ-geregistreerde jeugd- en gezinshulpverlener die wij zoeken? Lees dan snel verder!

ZO ZIET JOUW WERKDAG ERUIT

Vandaag begin je wat later aan je werkdag, want je moet eerst naar de tandarts. Fijn de vrijheid om je eigen agenda in te delen! Na het bezoek aan de tandarts ga je langs bij een cliënt, want als ambulant gezinsbegeleider bied jij begeleiding en behandeling in de thuissituatie van jeugdigen en/of gezinnen. Met de cliënt evalueer je de doelen die jullie samen in een ondersteuningsplan hebben opgesteld. Deze doelen zijn o.a. Hoe ga je als ouder om met de emoties van je kind en hoe kan je gedrag begrenzen.

Op kantoor in Nunspeet stel je vervolgens een gespreksverslag op, werk je de jouw mailbox bij en spar je nog even met de gedragswetenschapper over een ingewikkelde casus. Ook voer je nog wat telefoontjes samenwerkingspartners en lokale toegangsmedewerkers. Vervolgens bereid je een huisbezoek voor de volgende dag voor. Aan het einde van de middag ga je samen met de gedragswetenschapper voor een intake op huisbezoek bij een nieuwe cliënt. Je weet dat problemen nooit op zichzelf staan en dat gedrag altijd een relatie heeft met de context waarin iemand leeft, daar heb jij aandacht voor. Tijdens het gesprek ben je gericht op achterhalen wat bij het gezin past en op welke manier je het beste kan starten met de ambulante begeleiding. Na het huisbezoek ga je richting huis, morgen weer een dag!

JOUW COLLEGA’S

Ons ambulante team bestaat uit een aantal ambulant gezinsbegeleiders, een gedragswetenschapper en een clustermanager. Iedereen in het team is collegiaal en betrokken. Hoewel je veelal zelfstandig op pad bent, zijn er veel mogelijkheden om je collega’s te ontmoeten. Zo wordt er intervisie en werkbegeleiding georganiseerd, hebben we regelmatig teamoverleg en maken we gebruik van elkaars talenten en deskundigheid om tot de optimale begeleiding voor onze cliënten te komen.

DIT BEN JIJ
Van nature ben jij enthousiast, zelfstandig en in staat om een relatie op te bouwen met client, het netwerk en andere betrokken. Bij voorkeur heb jij ervaring met het bieden van ondersteuning aan jeugdigen en gezinnen waarbij er sprake is van complexe problematiek. Vaak is er sprake van een combinatie van problemen op meerdere levensgebieden, tezamen met vragen rondom opvoeding en veiligheid. Daarnaast beschik jij over:

  • Een relevante zorg gerelateerde opleiding op hbo-niveau (de opleiding Intensief Ambulant Gezinsbehandelaar (IAG) is een plus);
  • Een SKJ-registratie;
  • Een rijbewijs en eigen vervoer.

EN DIT BIEDEN WIJ JOU
Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. Daarom hebben wij aandacht voor jouw vitaliteit en balans. Daarnaast krijg jij van ons:

  • Je krijgt een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd en een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 45 of (indien je de IAG-opleiding hebt afgerond) functiegroep 50;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, thuiswerkregeling en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen.

ELKAAR ONTMOETEN

Ben je enthousiast geworden van deze functie als ambulant gezinsbegeleider? Herken jij je in dit profiel? En heb je interesse? Verstuur jouw sollicitatie naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-78 Ambulant Gezinsbegeleider Jeugd Noord-Veluwe. Bel voor informatie met clustermanager Barbara Velthoven via 06 82 04 46 28.

Is solliciteren nog een stap te vroeg? Wil je de organisatie en de vacature eerst beter leren kennen? Dan nodigen we je graag onder het genot van een bak koffie uit voor een vrijblijvende kennismaking.