Vacature - Ambulant Begeleider (Jeugd en WMO) Noordoostpolder Urk 24-32 uur

Meer informatie

Tanja Hoofd

06 1296629

of

Anita Nugter

0620077301

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit. 

Heb jij een hbo-diploma Social Work en een SKJ-registratie? In regio Noordoostpolder en Urk hebben we een mooie vacature voor een Ambulant Begeleider jeugd (24-32 uur per week) die samen met ons verder wil bouwen aan kwalitatief goede begeleiding in de regio.

DE BAAN

Je biedt ambulante hulp aan (gezin-)systemen met jeugdigen, waarbij sprake is van enkelvoudige en/of complexe opvoed- en opgroeiproblemen. Je helpt jeugdigen en hun ouders om zich te ontwikkelen en te ontdekken hoeveel ze zelf kunnen. Je werkt nauw samen met het hele gezin, het netwerk, informele ondersteuning en het onderwijs. Samen zoek je naar passende oplossingen en versterk je de eigen mogelijkheden van het systeem rondom de client.

Ook begeleiden we cliënten vanuit de WMO.

De hulpvragen hiervoor zijn divers, onder andere ASS-problematiek , lichtverstandelijke beperking, psychosociale problematiek en/of persoonlijkheidsproblematiek.

Je werkt nauw samen met de klantmanagers van de gemeente NOP en URK.

HET TEAM

Het ambulante team is heel collegiaal en betrokken bij elkaar. Hoewel je veelal alleen werkt, zijn er veel mogelijkheden om je collega’s te ontmoeten. Zo wordt er intervisie en werkbegeleiding georganiseerd en heb je de mogelijkheid om samen op kantoor te werken. Collega’s helpen elkaar en waar nodig maken we gebruik van elkaars talenten en deskundigheid om tot de optimale begeleiding voor onze cliënten te komen.

Jouw clustermanager heeft een coachende begeleidingsstijl en is nabij en beschikbaar. Als er vragen zijn over problematiek of gedrag van een cliënt, dan kun je terecht bij de gedragswetenschapper.

WIE BEN JIJ?

Van jou vragen we een enthousiaste en energieke begeleidingsstijl, aansluitend op wat nodig is binnen het systeem van de client. Je kunt zelfstandig werken en bent goed in staat om een relatie op te bouwen met de cliënt, netwerk en andere betrokkenen zoals onderwijs, informele ondersteuning en/of een andere zorgaanbieder. Daarnaast weet  je vanuit jouw ervaring een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van ons team. Verder:

  • Je hebt een (maatschappelijke) zorg gerelateerde opleiding afgerond op hbo-niveau (bijvoorbeeld SPH, MWD, of Pedagogiek).
  • Je bent SKJ-geregistreerd (of voor-aangemeld) als jeugdzorgwerker bij het SKJ.
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van cliënten of gezinnen met ASS-, LVB-, psychosociale- en/of persoonlijkheidsproblematiek.
  • Je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. De contracturen worden in overleg vastgesteld.
  • Je sluit aan bij de agenda van de jeugdige en het gezin en je bent bereid om, indien nodig, buiten kantoortijden te werken.
  • Je beschikt over een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer.

WIJ BIEDEN:

  • Je krijgt een contract voor 24-32 uur per week (nader overeen te komen) met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 45 (tot € 3.640,- bruto o.b.v. fulltime).
  • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd van één jaar met de intentie om deze om te zetten naar een vaste overeenkomst.
  • Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen en een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.
  • We vinden het belangrijk dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit de visie. Daarom krijg je een visietraining en contextuele training.

ONTMOETEN

Wil je meer weten? Neem gerust telefonisch of via WhatsApp contact op met clustermanager Tanja Hoofd (06 1296629) of Anita Nugter (0620077301) .

Heb je interesse? Wat leuk! We ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-71 Ambulant Begeleider jeugd en WMO.