Vacature - Afwashulp bij de Kas van Kaat in Zwolle

Meer informatie

Wil je meer weten over deze locatie of de functie? Neem dan gerust contact op met één van de horecamedewerkers, ze zijn bereikbaar op 038-2001800.

Kas van Kaat in Zwolle is op zoek naar afwashulpen

De Kas van Kaat, een hotspot in Zwolle, is onderdeel van Buitengoed Herfte waar uitsluitend duurzame ondernemingen zijn gevestigd. In onze winkel, de bakkerij, het lunchcafé, de keuken, het atelier en de kwekerij wordt gewerkt met biologische producten. De groenten die van eigen land komen worden zoveel mogelijk verwerkt in eigen keuken, bakkerij en verkocht in de winkel.

We zijn een dagbestedingslocatie van de Omega Groep en bieden leer-en werkplekken aan mensen, die door hun beperking een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Het enthousiasme van de medewerkers, de eerlijke producten en de huiselijke sfeer zorgt ervoor dat steeds meer gasten de weg naar Kaat vinden. We zijn daarom op zoek naar versterking van het afwasteam. Houd jij het graag schoon en wil je onderdeel zijn van ons team? Lees dan snel verder.

HET TEAM & DE BAAN

Je komt te werken in een gezellig horecateam dat samen zorgt voor tevreden gasten. Als afwashulp heb je de volgende taken:

  • Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden, conform HACCP;
  • Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen;
  • Eventueel ondersteuning bij de keuken.

Samenwerken en kennis overbrengen dat staat centraal. Als je weet wat je doet en zelfverzekerd bent, dan kan je een ander altijd wat leren. Dit is wat de Kas van Kaat onderscheidt van de reguliere horeca; je gaat een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van onze doelgroep. Om je hier goed op voor te bereiden krijg je bij de start een introductietraining.

JIJ:

  • Houdt het graag schoon;
  • Neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werk;
  • Bent flexibel inzetbaar in de avonden, weekenden en op feestdagen;
  • Bent minimaal 16 jaar oud en woonachtig in de omgeving van Zwolle.

WIJ:

  • Bieden een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s;
  • Bieden je een oproepcontract en een goed salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, vakantiegeld, vakantiedagen en PBL uren die maandelijks aan je worden uitbetaald.

VRAGEN?

Wil je meer weten over deze locatie of de functie? Neem dan gerust contact op met één van de horecamedewerkers, ze zijn bereikbaar op 038-2001800.

ONTMOETEN

Wil jij onderdeel zijn van dit team? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar vacature@omegagroep.nl onder vermelding van 2021-55 Afwashulp Kas van Kaat.