Vacature - Persoonlijk begeleider bij woonlocatie Dreessingel voor 28-32 uur per week

Meer informatie

Frederique

Clustermanager

06 82 33 45 38

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Bij onze woonlocatie in Zwolle Zuid willen we graag een nieuwe collega verwelkomen. Ben jij de ervaren en zelfstandige Persoonlijk Begeleider (28-32 uur per week) die wij zoeken? Lees dan verder!

DE BEWONERS

Op deze locatie wonen acht mannelijke cliënten in de leeftijd van 18 tot 28 jaar. De bewoners hebben veelal een vorm van autisme, een licht verstandelijke beperking en/of ADHD. Overdag gaan ze naar een opleiding, (sociale) werkplek of dagbesteding.

De locatie is verdeeld over twee eengezinswoningen. Eén van deze woningen is de basislocatie waar zich voor de begeleiders ook het kantoor- en slaapruimte bevindt. De bewoners wonen vier om vier in de woningen en zijn dus echt huisgenoten van elkaar, er wordt gewerkt vanuit het idee van ‘samenleven met elkaar’. Als woonbegeleider werk je vanuit de ontmoeting en vanuit daar doe je wat nodig is voor de bewoner. Er zijn vrijwillige groepsmomenten zoals koffiedrinken, lunchen en avondeten. Daarnaast is er vrijheid om zelf ontmoetingen te organiseren met de groep of individu.

DE BAAN

Naast het begeleiden van de groep ben je persoonlijk begeleider van een aantal bewoners. Samen werk je aan de door jullie opgestelde doelen. Je begeleidt in het ontwikkelen van overzicht, veiligheid en structuur in het dagelijkse leven en weet de bewoners te prikkelen om zo zelfredzaam mogelijk te leven.

De ondersteuning bestaat uit samen leven. In alle facetten die daarbij horen: het delen van mooie en minder mooie momenten, je met elkaar bemoeien op alle levensgebieden, ruzie maken, het weer bijleggen en samen plezier hebben. Hiervoor is het nodig om elkaar met grote regelmaat te ontmoeten. Binnen deze locatie werk je als begeleider in deze ontmoeting vanuit je gevoel, dat wordt gevormd op basis van je intuïtie, je kennis van de bewoner en je kunde.

De woonlocatie is gevestigd in de wijk Ittersumerbroek in Zwolle Zuid. Je komt te werken in een team van zes vaste begeleiders. Binnen het team heerst een no nonsens cultuur. Het team vindt het fijn om zelfstandig en zelfsturend te werken.

WIE BEN JIJ?

Je herkent jezelf in onze begeleidingsstijl. Omdat je soms alleen werkt, vinden we het belangrijk dat je zelfstandig en zelfsturend kunt werken. In dit werk is geen dag hetzelfde en jij vindt dat fijn: je kunt snel schakelen en bent stressbestendig. Daarnaast neem je graag initiatief. Verder:

  • Je hebt een maatschappelijke zorg opleiding afgerond op minimaal niveau 4.
  • Je hebt ervaring met persoonlijk begeleiderschap en LVB en autisme.
  • Je bent beschikbaar voor 28-32 uur per week (nader overeen te komen) en bereid om onregelmatig te werken (waaronder slaapdiensten).

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans.
  • We vinden het belangrijk dat je een stevige basis krijgt voor het werken vanuit de visie. Daarom krijg je een visietraining en contextuele training.
  • Je krijgt een jaarcontract voor 28-32 uur per week (nader overeen te komen) met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40 (max. € 3.154,- bruto o.b.v. fulltime). Bij goed functioneren wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd.
  • Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, onregelmatigheidstoeslag en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

ONTMOETEN

Ben je enthousiast geworden? Wij zijn nieuwsgierig naar wie je bent! We ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-19 Persoonlijk Begeleider Dreessingel.

We werven net zo lang door tot we onze nieuwe collega gevonden hebben. Als je sollicitatie onze interesse heeft gewekt dan nemen we binnen een aantal werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatiegesprek en een meeloopmoment.

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Frederique via 06 82 33 45 38.