Vacature - Vervoersbegeleider voor dinsdag en vrijdag bij dagbesteding in Almere

Meer informatie

Esmee

Gedragswetenschapper

06 51469155

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Vanwege pensionering hebben we een vacature voor een Vervoersbegeleider dagbesteding (4 uur per week) op dinsdagen en vrijdagen voor de cliënten van dagbesteding het Klaverblad in Almere-Haven. Heb jij een zorghart en zoek je een parttime baan die goed te combineren is met jouw leven/ opleiding/ pensioen? Lees dan verder.

DE BAAN

Als Vervoersbegeleider breng je op dinsdag en vrijdag met een lach de cliënten veilig naar hun dagbesteding bij het Klaverblad in Almere-Haven. Het Klaverblad biedt een warme en liefdevolle dagbesteding voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en soms moeilijk verstaanbaar gedrag.

Je begeleidt de cliënten bij het vervoer. Zo help je ze bij het in- en uitstappen. Je zorgt voor een veilige en plezierige rit. Je houdt toezicht en treedt op bij bijzonderheden zoals onrust, ongewenst gedrag en calamiteiten. Ook help je de cliënten bij ongemakken.

Het vervoer bestaat uit een ochtendroute van 8.15 tot 9.15 uur en een middagroute van 15.30 tot 16.30 uur.

WIE BEN JIJ?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt aantoonbare rijervaring.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep, voelt aan wat nodig is en geeft dit zo nodig aan bij de overdracht aan de begeleider.
  • Je bent stressbestendig.
  • Vanwege de korte diensten is het wenselijk dat je in de omgeving van Almere-Haven woont.

WIJ BIEDEN:

  • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
  • Je krijgt een contract voor 4 uur per week met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 20 (€ 1.809,- tot max. € 2.524,- bij een fulltime dienstverband);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, Persoonlijk Budget Levensfase en een aanvullende reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer.

ONTMOETEN

Wil je meer weten? Neem gerust telefonisch of via WhatsApp contact op met Gedragswetenschapper Esmee via 06 51469155.

Heb je interesse? Wat leuk! We ontvangen graag jouw sollicitatie via iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-17 Vervoersbegeleider. We ontmoeten geschikte kandidaten graag op korte termijn voor een kennismaking. De vacature staat open totdat wij onze nieuwe collega hebben gevonden.