Vacature - Huishoudelijke Hulp in Stadshagen Zwolle voor 3 uur per week

Meer informatie

Kim

Clustermanager

06-22011311

Het leven is fantastisch en moeilijk tegelijk. Soms gaat het vanzelf, soms is er een beetje hulp nodig. Bij Omega Groep begrijpen we dat als geen ander. Bij ons gaat het om wie je bent, zowel voor cliënten als medewerkers. Vanuit deze erkenning, nabijheid en vertrouwen werken we aan betekenisvolle ontmoetingen. Om zo een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit.

Voor de regio Zwolle zoeken wij per direct een Huishoudelijke Hulp die van maandag tot en met vrijdag in overleg beschikbaar is. Wil jij een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van onze cliënten? Lees dan verder!

DE BAAN

Als huishoudelijke hulp ondersteun je de cliënten op het gebied van onder andere de volgende huishoudelijke werkzaamheden, waarbij je rekening houdt met de zelfredzaamheid van de cliënt:

 • Schoonmaakwerk en opruimen;
 • Wassen, drogen, vouwen en strijken;
 • Bedden verschonen en opmaken;
 • Boodschappen doen;
 • Opruimen huishoudelijk afval.

Ook kan het voorkomen dat je broodmaaltijden bereidt.

De cliënten wonen thuis en er is vaak sprake van een autismespectrumstoornis, lichtverstandelijke beperking, psychosociale problematiek en/of persoonlijkheidsproblematiek en de cliënten hebben daarvoor een WMO-beschikking of een WLZ-beschikking . Je signaleert en meldt bijzonderheden met betrekking tot de leefomgeving van de cliënt aan je leidinggevende.

We zoeken een enthousiaste en energieke persoonlijkheid, aansluitend op wat de cliënt nodig heeft. Je kunt zelfstandig werken en daarnaast weet je vanuit jouw ervaring een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het team.

e meeste cliënten hebben dagbesteding, werk of school. De werkuren vinden in overleg vooral plaats op doordeweekse dagen tussen 9.00 en 20.00 uur.

JIJ:

Omega Groep is een visiegedreven zorgorganisatie. We vinden het daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met onze normen en waarden. Het werken met de (soms) complexe doelgroep vraagt van jou dat je stevig in je schoenen te staat en enige levenservaring hebt. Daarnaast ben je energiek en doe je jouw werk met een lach. Verder:

 • Heb je kennis op het gebied van zorghulp op mbo-niveau 1.
 • Heb je kennis van HACCP (pré).
 • Heb je ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kun je luisteren bij het afstemmen over de mate van zelfredzaamheid van de cliënt bij de huishoudelijke werkzaamheden.

WIJ:

 • Bij Omega Groep gaat het om wie je bent. We hebben aandacht voor jouw vitaliteit en balans;
 • Bieden een contract voor 3 uur per week met een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 10 (€ 1.715,- tot € 2.236,- bruto o.b.v. fulltime);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling, balansverlof, onregelmatigheidstoeslag en een goede reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en dienstreizen.

ONMOETEN

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met clustermanager Kim via 06-22011311.

Ben je enthousiast geworden over deze mooie functie in regio Zwolle? Leuk! Reageer dan door jouw cv en motivatiebrief te mailen naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-11 Huishoudelijke Hulp Zwolle. We werven net zo lang door tot we de juiste collega hebben gevonden. Als je sollicitatie onze interesse heeft gewekt dan nemen we binnen een aantal werkdagen contact met je op voor het inplannen van een kennismaking.