Vacature - Woonbegeleider in de flexpoule van Zwolle

Meer informatie

Flex Coördinatoren

Erik Kanis

06-30783221

Bernard Oldenhuis

06-82881743

Omega Groep is een visie gedreven organisatie. Twaalf jaar geleden is Omega Groep opgericht met als doel de menselijke maat meer terug te brengen in de zorg. We hebben een uitgebreid aanbod aan begeleidingsvormen. Zo kunnen onze cliënten bij ons terecht voor ambulante- of gezinsbegeleiding, werk of dagbesteding en woonbegeleiding. Het gaat bij ons om wie je bent, zowel voor medewerkers als cliënten. De menselijke ontmoeting is het uitgangspunt voor het gehele beleid van onze organisatie. Erkenning, ontmoeting en vandaar uit een betekenisvolle relatie aangaan zijn belangrijke thema’s vanuit onze visie.

Voor regio Zwolle zoeken we leuke, enthousiaste en flexibele woonbegeleiders die vanuit de flexpoule willen werken bij de verschillende woonlocaties.

DE LOCATIES

Als begeleider in onze flexpoule krijg je de mogelijkheid om bij verschillende locaties mee te werken in de begeleiding. Wij bieden 24-uurs zorg in nabijheid aan (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking, psychosociale en/of psychiatrische problematiek. De zorgvraag richt zich op ondersteuning bij voor hen specifieke vraagstukken die invloed hebben op hun leven. In de regio Zwolle bieden we zowel (begeleid) zelfstandig wonen aan als groepswonen. Vanuit de flexpoule kun je in overleg bij diverse woonlocaties worden ingezet.

DE BEGELEIDING

Binnen Omega Groep werken we vanuit een contextuele benadering. Wij geloven dat context, achtergrond en de dingen die je hebt meegemaakt mede bepalend zijn voor hoe je in het leven staat.

De ontmoeting tussen mensen centraal. We zijn onderdeel van het leven van de cliënt en hebben het lef om ons op alle levensgebieden te bemoeien en durven dit te bespreken. We werken vanuit het idee van ‘samenleven met elkaar’, omdat we geloven dat het leven wordt verrijkt door persoonlijk contact met de ander. Als begeleider doe je dit op basis van je intuïtie, kennis van de bewoner en je kunde.

JIJ:

Jij herkent jezelf in onze begeleidingsstijl. Je bent een enthousiaste begeleider, kunt snel schakelen en zoekt afwisseling in je werk. Juist daarom vind je het leuk dat je vanuit de flexpoule (in overleg) wordt ingezet op diverse locaties. Je bent flexibel en maakt gemakkelijk verbinding met onze bewoners, hun netwerk en onze organisatie. Verder:

  • Je hebt een afgeronde opleiding op mbo 4- of hbo-niveau richting maatschappelijke zorg;
  • Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken.

WIJ:

  • Bieden de mogelijkheid om ervaring op verschillende woonlocaties op te doen bij een organisatie waar het ook gaat om wie jij bent;
  • Bieden een contract (uren nader overeen te komen) met een salaris conform de cao gehandicaptenzorg, functiegroep 35 (min. € 1.920,- en max. € 2.853,- bruto per maand o.b.v. fulltime);
  • Geven een contract voor bepaalde tijd van één jaar. Bij goed functioneren wordt deze daarna verlengd voor onbepaalde tijd;
  • Bieden een extra financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen;
  • Bieden een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%. Deze worden maandelijks uitbetaald;
  • Balansverlof naast de wettelijke vakantie-uren, deze worden maandelijks uitbetaald;
  • Bieden een aanvullende regeling woon-werkverkeer. tot max. 30 km enkele reis.

VRAGEN?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan gerust contact op met Flex Coördinatoren Erik Kanis (06-30783221) of Bernard Oldenhuis (06-82881743).

ONTMOETEN

Herken jij jezelf in bovenstaand en ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met je in contact! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar iksolliciteer@omegagroep.nl onder vermelding van 2023-05 Woonbegeleider Flexpoule Zwolle. We nemen binnen een aantal werkdagen contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.