Vacature Clustermanager

 

OMEGA GROEP IS OP ZOEK NAAR JOU!

Omega Groep is een organisatie op het gebied van wonen, ambulante begeleiding en dagbesteding.

In verband met groei van onze doelgroep zijn wij op zoek naar inspirerende mensen om nieuwe woonlocaties op te zetten in de gemeenten Lelystad, Dronten en Emmeloord en die zich willen verbinden aan onze cliënten.

Wij zijn op zoek naar mensen met verschillende talenten!

We zoeken en clustermanagers die samen met ons deze groei aan willen te gaan.

 

Wie zijn we?

Omega Groep is een organisatie die een verschil wil maken in het leven van kinderen, jeugdigen en hun gezinnen en volwassenen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden ambulante hulp, dagbesteding en woonplekken in Flevoland, Overijssel en Groningen. Voor de kinderen die bij ons wonen maken we het essentiële verschil door hen een plek te bieden in een gezinshuis waar ze volop kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Onze groei in woonplekken in de nabije toekomst ligt in Lelystad, Emmeloord en misschien ook Almere.

Wat willen we bereiken?

We willen een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van mensen, zoals wij dat doen, voor iedereen die dat wil.

Wij zoeken een clustermanager die samen met een gedragswetenschapper bouwt aan de relatie met de mensen die bij ons wonen en werken. Ook vragen we aan jou te investeren in het systeem rondom de mensen die bij ons wonen. Je zorgt met je professionele inzet dat iedereen zich erkend voelt in de beantwoording van zijn vragen.

Belangrijk is dat je vitaal bent en dus ook iets over hebt om te kunnen geven aan de ander. Durf nabij te zijn!

Wat zoeken wij in jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau en bij voorkeur ervaring als manager.
 • Je hebt het vermogen mensen te inspireren en te binden.
 • Je hebt ervaring op het gebied van organisatieveranderingsprocessen.
 • Dynamiek in je werk vind je een uitdaging.
 • Je bent energiek en haalt positieve energie uit je werk.
 • Je hebt gevoel voor processen, je bent flexibel en je kunt je snel aansluiten bij ontwikkelingen binnen en buiten onze organisatie.
 • Je bent alert op verbeteringen en neemt daarin initiatieven.
 • Je hebt ruime ervaring met specifieke complexe psychische en/of gedragsproblematiek bij (jong) volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking.
 • Je bent in staat om samen met de gedragswetenschapper en de medewerkers vanuit het appèl wat de ander op je doet mee te denken aan de meest passende behandeling en begeleiding.
 • Je krijgt energie van de ontmoeting met anderen.

Wij bieden:

 • Een dynamische werkomgeving waarin het ook gaat om jou!
 • Je komt in een team van betrokken collega’s en je krijgt kans om je te ontwikkelen in een lerende en groeiende organisatie.
 • We hebben te vergeven een dienstverband van maximaal 30-36 uur per week (minder is bespreekbaar) en de salariëring is conform de CAO-gehandicaptenzorg.
 • Binnen onze organisatie hebben we een aanvullende regeling woon/werkverkeer.

Heb je vragen?

Dan kan je bellen tot 20 augustus met Regina Bakker, zij beantwoordt ze graag en is te bereiken op 06-22794847. Vanaf 21 augustus is Anita Nugter te bereiken op 06-20077301.Je kunt ook kijken op onze website.

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren?

Stuur dan je motivatie brief met C.V. voor 14 september naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.