Ambulant begeleider regio Flevoland (uren in overleg)

Durf jij het verschil te maken in het leven van de ander?

Omega Groep is een jonge organisatie voor zorg aan kinderen, jeugdigen en hun gezinnen en aan volwassenen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden ambulante hulp, dagbesteding, logeer- en woonplekken in Flevoland, Overijssel, Friesland en Groningen.

Voor de regio Flevoland (Lelystad, Almere) zijn wij opzoek naar:

 

Ambulant begeleider

Uren in overleg

 

Functieomschrijving:

De ambulant begeleider is, in overeenstemming met de visie van Omega Groep, in staat een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze cliënten. Werken binnen Omega Groep is aansluiten bij het appèl wat de cliënt en zijn of haar gezin op je doet. Het professioneel handelen is, indien nodig, gericht op hulp en ondersteuning op alle facetten van het leven. Dit handelen komt voort uit de erkenning van de cliënt en een proactieve houding. De hulpverlening vindt plaats in de ontmoeting tussen begeleider en cliënt, omdat we geloven dat het leven verrijkt wordt door het persoonlijk contact tussen mensen. De contextuele visie helpt ons hierbij.

 

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar een ervaren ambulant begeleider voor de regio Lelystad en Almere, die bij gezinnen thuis komt en ondersteunt bij zowel opvoedvraagstukken als systeemproblematiek.

  • Je kan goed afstemmen en aansluiten bij wat de cliënten nodig hebben. Je kan methodisch handelen.
  • Je hebt kennis van LVB en psychiatrische problematiek. Je bent enthousiast, hebt een afgeronde relevante MBO dan wel HBO opleiding, kennis van systeemgericht en methodisch werken en ervaart de contextuele benadering als helpend. Je bent bereid om, indien nodig, op onregelmatige tijden te werken. Je bent SKJ-geregistreerd of bereid hiertoe.

 

Wij bieden:

  • Een dienstverband met uren in overleg
  • De functie is ingedeeld in schaal 45
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg
  • Een enthousiast en gemotiveerd team

 

Heb je vragen?

Dan kan je bellen Regina Bakker op 06-22794847 of via onze receptie op 038-4552741.

 

Sollicitatie:

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren, dan kan je je sollicitatiebrief sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 10 augustus.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.