Begeleider, locatie Zwolle (24 uur per week)

DURF JIJ VERSCHIL TE MAKEN IN HET LEVEN VAN DE ANDER?

Wij zoeken per 1 juli 2018:

Een gedreven begeleider voor 24 uur per week

Voor een locatie in Zwolle in de wijk Westenholte zijn wij op zoek naar een collega met het lef om een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze bewoners. Op onze locatie wonen 18 (jong) volwassenen die zelfstandig wonen en daarbij ondersteuning krijgen. Allen hebben hun eigen appartement in een complex waar de begeleiding in nabijheid aanwezig is. De mate van ondersteuning en begeleiding verschilt per bewoner.

De begeleidingsstijl:

Werken bij Omega Groep is reageren op het appèl wat mensen op elkaar doen. De hulp en ondersteuning die je biedt is gericht op alle facetten van het leven. We delen in het leven van de bewoner op alle levensgebieden en bespreken deze, ook wanneer dit ongemakkelijk is voor jezelf en/of de bewoner en zijn/haar netwerk.

Binnen Omega Groep werk je als begeleider in deze ontmoeting vanuit je gevoel, dat wordt gevormd op basis van je intuïtie, je kennis van de bewoner en je kunde. Er wordt gewerkt vanuit het idee van “samenleven met elkaar”, omdat we geloven dat leven wordt verrijkt door het persoonlijk contact met mensen. Vanuit deze relatie ga je je met elkaar bemoeien en iets vinden van de keuzes die iemand maakt.

Wij zoeken:

Mensen die zich aangesproken voelen in bovengenoemde begeleidingsstijl. Mensen met lef, visie en kundigheid die er zin in hebben om dit in te zetten in de relatie met onze bewoners en hun netwerk.

Jij bent:

  • Iemand die energie krijgt van dichtbij de bewoners staan en na te denken over hoe zij erkend worden, middels de visie van Omega.
  • Iemand die beschikt over voldoende kennis van LVG, autisme en GGZ-problematiek om achter het gedrag te kijken.
  • Iemand die kansen en problemen signaleert, deze bespreekt met de collega’s.
  • Iemand die humor heeft, coachend en activerend is, maar ook waar nodig het reguleren van- en confronteren met- gedrag niet uit de weggaat.
  • Iemand die met collega’s open spreekt over eigen gedachten en gevoelens en kritische vragen stelt.
  • Iemand met een SPW 4, HBO-SPH of vergelijkbare opleiding, en wordt gewerkt met onregelmatige diensttijden.

Wij bieden:

  • Een dienstverband van 24 uur in de week.
  • De functie is ingedeeld in schaal 40 van de CAO gehandicaptenzorg.
  • Een prettige werkomgeving waar het gaat om het gebruiken en ontwikkelen van je talenten.

 

Lijkt het jou boeiend om verschil te maken in het leven van deze bewoners, stuur dan je brief en CV voor 15 juni naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de locatie (na 13.00 uur) 06 5386 8314 of Marlinde Heutink, clustermanager (na 6 juni) 06 2045 8615

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.