Gedreven begeleider, locatie Emmeloord (25 u per week)

DURF JIJ VERSCHIL TE MAKEN IN HET LEVEN VAN DE ANDER?

Wij zoeken per direct:

Gedreven begeleiders m/v voor 25 uur per week

 

Locatie/begeleidingsstijl:

Op een locatie in Emmeloord hebben we een woongroep waar 4 jeugdigen (14-16 jaar) wonen.

Het gaat om kinderen die gewoond hebben in onze gezinshuizen of al langere tijd wonen in een pleeggezin en daar niet meer kunnen blijven. We werken nauw samen met de pleeg/gezinshuisouders.

Je richt je op het leveren van een bijdrage aan de levenskwaliteit van de jongere.
Medewerkers staan in de nabijheid rond jongeren met vraagstukken rond loyaliteiten naar ouders en gezinshuisouders, structuur, persoonlijke verzorging, financiën, sociale contacten, dag- nachtritme etc. Kortom nabijheid in het hele leven van de jongeren.

Er wordt gewerkt vanuit het idee van “samenleven met elkaar”, omdat wij geloven dat het leven wordt verrijkt door het persoonlijk contact met mensen. Er wordt een beroep gedaan op de relatie tussen de jongere en de begeleider. Vanuit deze relatie mag je iets vinden van de keuzes die iemand maakt en mag de ander iets vinden van jouw keuzes.

 

Wij zoeken:

  • Mensen die zich aangesproken voelen en herkennen in bovengenoemde begeleidingsstijl.
  • Mensen met ervaring in het begeleiden van mensen met hechtingsproblematiek.
  • Mensen met ervaring in het neerzetten van een veilig opvoedklimaat voor jeugdigen.
  • Mensen die een relatie willen opbouwen met de bewoners, hun context en het team.
  • Mensen die energie krijgen van dicht bij de jongeren staan en na te denken over hoe zij erkend worden, middels de visie van Omega.
  • Mensen die beschikken over voldoende kennis van autisme en LVG om achter het gedrag te kijken.
  • Mensen die humor hebben, coachend en activerend zijn, maar ook waar nodig het reguleren van-  en confronteren met- gedrag niet uit de weggaan.
  • Mensen met een SPH,  SPW 4 of vergelijkbare opleiding.

Wij bieden:

Een werkomgeving waar het gaat om gebruiken en ontwikkelen van je talenten. Waar collega’s bereid zijn nieuwe medewerkers te ondersteunen waar nodig en waar door allen gestreefd wordt naar openheid waarin feedback naar elkaar gegeven kan worden.
Een dienstverband van 25 uur per week met de mogelijkheid tot extra uren bij vervanging van ziekte en vakantie van collega’s.
De functie is ingedeeld in schaal 40 van de CAO gehandicaptenzorg. Er is een aanvullende regeling voor woon-werk verkeer.

 

Sollicitatie:

Ben je enthousiast? Stuur dan je brief en CV naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  t.a.v. Joost de Jong, clustermanager Omega Groep
onder vermelding van vacature begeleider Emmeloord.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Joost de Jong, clustermanager Omega Groep 06-10855904 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.