Huishoudelijk medewerker Almere

Durf jij het verschil te maken in het leven van de ander?  

Omega Groep is een organisatie voor zorg aan kinderen, jeugdigen en hun gezinnen en aan volwassenen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden ambulante hulp, dagbesteding, logeer- en woonplekken in Flevoland, Overijssel, Groningen en Friesland.

Voor de regio Flevoland zoeken wij per direct:

Een huishoudelijk medewerker voor 4 uur in de week in Almere

De locatie:

De locatie bevindt zich in het centrum van Almere Haven. Het pand bestaan uit meerdere verdiepingen. Op dit moment is er 1 verdieping actief in gebruik. De mensen die er werkzaam zijn hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij komen om creatief bezig te zijn (o.a. naaien, schilderen, tekenen en borduren). Er zijn verschillende ruimtes om te werken, een keuken en sanitair.

Wij zoeken:

Wij zoeken een huishoudelijk medewerker die zich wil ontfermen over de schoonmaak van het gebouw. De uren zijn verdeeld over 2 keer 2 uur.

Je bent:

Iemand die het prettig vindt om met onze cliënten in contact te zijn als het zo uitkomt.
Iemand die energie krijgt van actief zijn in de huishoudelijke ondersteuning.
Iemand die rustig is en 'onzichtbaar' de werkzaamheden kan uitvoeren.

Wij bieden:

Een prettige en gezellige werkomgeving waar het gaat om gebruiken van je talenten. Een dienstverband van 4 uur per week. De functie is ingedeeld in schaal 20 van de CAO Gehandicaptenzorg. Er is een aanvullende regeling voor woon-werk verkeer.

Sollicitatie:

Ben je enthousiast?  Stuur dan je motivatiebrief en cv onder vermelding van ‘huishoudelijk medewerker Almere’ uiterlijk vrijdag 20 april naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; t.a.v. Marlies van 't Hof, clustermanager Omega Groep.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Marlies van 't Hof clustermanager Omega Groep 06-23387654. Werkdagen: Maandag, dinsdag en woensdag. Of zie onze website: www.omegagroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld