Busbegeleider Klaverblad Almere

Durf jij het verschil te maken in het leven van de ander? 

Omega Groep is een organisatie voor zorg aan kinderen, jeugdigen en hun gezinnen en aan volwassenen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden ambulante hulp, dagbesteding, logeer- en woonplekken in Flevoland, Overijssel, Groningen en Friesland.  Voor de dagbesteding in Almere zijn wij op zoek naar:

Een bus begeleider voor de ochtend en de middag

Dagbesteding:

Bij onze locatie ‘Het Klaverblad’ in Almere-Haven begeleiden wij op een warme en liefdevolle manier jongeren in de leeftijd van (op dit moment) 12 tot 31 jaar. De jongeren bij Het Klaverblad hebben een (ernstige) ontwikkelingsachterstand in combinatie met een autisme spectrum stoornis en/of meervoudige beperking. Het gaat op dit moment om 10 tot 12 jongeren die met ons eigen vervoer van en naar huis worden gebracht. Hoeveel jongeren er per rit in de bus zitten wisselt per rit van 1 tot 4 jongeren.

Wij vragen:

Wij zoeken een enthousiaste, rustige en stabiele begeleider die er voor zorgt dat de jongeren op een veilige en prettige manier van en naar de dagbesteding komen in onze eigen bus. Het kan zijn dat je naast de jongeren zit als begeleider of dat je zelfstandig als chauffeur en begeleider 1 of meerdere jongeren vervoert. Daardoor is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, duidelijk bent, maar ook een positieve houding hebt. Het is belangrijk dat je kan aanvoelen wat de jongeren nodig hebben als de rit niet verloopt zoals bedoelt, bijvoorbeeld door file. De werktijden zijn op dit moment in de ochtend van 8.00 tot 9.00 uur en in de middag van 15.30 tot 16.30 uur en/of van 17.00 tot 17.45 uur. Wij vragen hierin een grote mate van flexibiliteit in dagen.  Daarnaast kan het ook voorkomen dat je met ziekte of vakantie meerder dagen en ritten kan werken.

Wij bieden:

Een uitdagende baan, met betrokken collega’s waar geen dag hetzelfde is. Een plek waar het ook gaat om jou. Het gaat om een 0-uren contract. We bieden een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Gehandicaptenzorg met een aanvullende regeling woon-werk verkeer. 

Sollicitatie:

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en CV onder vermelding van ‘vacature bus begeleider Klaverblad’ uiterlijk 20 april naar: Marlies van ’t Hof, clustermanager Omega groep via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op: www.omegagroep.nl 

Heb je nog vragen? Marlies van ’t Hof wil ze graag beantwoorden: 06-23387654 (bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag).   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld