Gedragswetenschapper

OMEGA GROEP IS OP ZOEK NAAR JOU!

Omega Groep is een organisatie op het gebied van wonen, ambulante begeleiding en dagbesteding.

In verband met groei van onze doelgroep zijn wij op zoek naar inspirerende mensen om nieuwe woonlocaties op te zetten in de gemeenten Lelystad, Dronten en Emmeloord en die zich willen verbinden aan onze cliënten.

Wij zijn op zoek naar mensen met verschillende talenten!

We zoeken gedragswetenschappers die samen met ons deze groei aan willen te gaan.

 

Wie zijn we?

Omega Groep is een organisatie die een verschil wil maken in het leven van kinderen, jeugdigen en hun gezinnen en volwassenen met een beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden ambulante hulp, dagbesteding en woonplekken in Flevoland, Overijssel en Groningen. Onze groei in de nabije toekomst ligt ook in Flevoland. Locaties waar we collega’s voor zoeken zijn in: Lelystad, Emmeloord en mogelijk Almere.

Wat willen we bereiken?

We willen een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van mensen, zoals wij dat doen, voor iedereen die dat wil.

Wij zoeken per direct een gedragswetenschapper die samen met een clustermanager bouwt aan de relatie met de mensen die bij ons wonen en werken. Ook vragen we aan jou te investeren in het systeem rondom de mensen die bij ons wonen. Je zorgt met je professionele inzet dat iedereen zich erkend voelt in de beantwoording van zijn vragen. Je geeft advies in de vorm van consultatie en ondersteuning aan de betrokken mensen die bij ons werken, ouders en externe opdrachtgevers. Je verricht (psycho)-diagnostisch onderzoeken, je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het zorgbeleid van onze organisatie. Belangrijk is dat je vitaal bent en dus ook iets over hebt om te kunnen geven aan de ander. We zoeken iemand met lef, lef om nabij te zijn!

Wat zoeken wij in jou?

 • Je bent Gedragskundige en je hebt vakkennis op academisch niveau en de nodige ervaring.
 • Je hebt het vermogen mensen te inspireren en te binden.
 • Je hebt ruime ervaring in de GGZ met gedragsproblematiek bij (jong)volwassenen met een (licht)verstandelijke beperking.
 • Je zoekt samen met de mensen die bij ons wonen, de clustermanager en de mensen die in de nabijheid zijn van de bewoners naar het meest passende antwoord op het appel dat ze op ons doen.Dynamiek in je werk vind je een uitdaging.
 • Je bent energiek en haalt positieve energie uit je werk.
 • Je hebt gevoel voor processen, je bent flexibel en je kunt je snel aansluiten bij ontwikkelingen binnen en buiten onze organisatie.
 • Je bent alert op verbeteringen en neemt daarin initiatieven om zo een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het zorgaanbod van de Omegagroep.
 • Je krijgt energie van de ontmoeting met anderen.

Wij bieden:

 • Een dynamische werkomgeving waarin het ook gaat om jou!Je komt in een team van betrokken collega’s en je krijgt kans om je te ontwikkelen in een lerende en groeiende organisatie.
 • We hebben te vergeven een dienstverband van maximaal 30-36 uur per week (minder is bespreekbaar) en de salariëring is conform de CAO-gehandicaptenzorg.
 • Binnen onze organisatie hebben we een aanvullende regeling woon/werkverkeer.

Heb je vragen?

Dan kan je bellen vanaf 13 augustus met Jolanda Bats, zij beantwoordt ze graag en is te bereiken op 06-51158241.Je kunt ook kijken op onze website.

 

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren?  

Stuur dan je motivatie brief met CV voor 14 september a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld